Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 13 iulie 2012

O noapte si o zi,la pescuit.Desi seara vremea nu se arata tocmai potrivita pentru pescuit,datorita presiunii atmosferice scazute,iar in departare,cerul era brazdat din cand in cand de fulgere,...totusi Bebe si Edy sunt pregatiti sa infrunte cele pregatite de mama natura si
se instaleaza pentru o partida de pescuit nocturn.
Undeva dupa orele 23.00 ,au inceput sa apara primele capturi,iar pana dimineata scorul era de 6 la 4 in favoarea lui Edy,insa fiind pescari cu rabdare,cei doi prieteni,au ramas la pescuit,pana la orele pranzului,asa ca scorul s-a schimbat,acum fiind 7 la 6 pentru Edy!
Hmm,...nu-i stres,deci fara suparare,...bineinteles ca nu a fost concurs,insa cei doi amici,asa se intretin de fiecare data,fara reprosuri,doar in gluma...
Niciun comentariu: