Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 27 martie 2011

Capturile mele de azi...


Astazi,am inceput pescuitul destul de tarziu,dimineata a fost vreme urata.....amicii mei cu care am stat la pescu',au inceput si mai tarziu(dupa orele 15,00),cu toate acestea ...
ne-a mers relativ bine.
Rezultatele...in imaginile de mai jos.








Toti pestii,au fost prinsi cu instalatie feeder,nada de la maros mix  cu continut de betaina,in care am adaugat ttx,porumb de conserva pe carlig.Dupa sedintele foto,au fost eliberati !

3 comentarii:

imi spunea...

Frumosi!
Mi-e asa de ciuda,ca duminica asi fi iesit si eu,dar am urmarit sambata seara prognoza vremii si pe pro tv au spus ca ploua zdravan....ca pana la urma sa vad ca la orele 11,00 era soare si frumos....
Asta e!

Anonim spunea...

sunt crapi mari si frumosi in balta,cam toti stau in accelas loc.darsa mergeti cu momeli multe ca altfel veti fi barfiti in toata timisoara ca mn si varameu:))cred ca unul de al meu pris la pluta era mai mare ca astia.da sunt frumosi.abia astept sa revin.danny_bencec

Alfi spunea...

Salutari danny_bencec,in primul rand iti multumesc pentru comentariu,e bine ca mi-ai atras atentia caci de acum inainte,ma voi asigura dupa ce vorbesc cu cate cineva,ca acea persoana,daca povesteste mai departe ce am discutat,sa nu denatureze.....Danny,NU te-am barfit,era un tanar acolo care spunea ca el trebuia sa vina cu momeli ca sa vi le aduca si nu a mai venit,....asa mi-am dat seama ca va cunoasteti ....si sa sti ca eu le-am spus de crapii care i-ati prins si v-am laudat chiar....dar se pare ca baiatul acela va este prieten si isi permite sa faca glume cu voi !
Ok Danny,ma bucur ca te-ai simtit bine la noi la balta,te mai asteptam si altadata(de aceasta data mai ,,antrenat,, ca data trecuta) si ,,berea,, pe care ar trebui sa o dea ,,prietenul,, tau de la magazin(care te-a barfit),am sa o dau eu si o cafea ireprosabila pe deasupra!...ca sa imi spal ,,pacatele,,!
Danny,eu iti doresc un ,,PASTE FERICIT,, atat tie cat si celor dragi tie,multa sanatate si sa iti aduca iepurasul tot ce iti doresti!
Ciao.