Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 23 mai 2011

Captura mare de somn romanesc,la partida de pescuit de vineri noaptea,17,6 kg.


Dar la partida de pescuit de vineri noapte,nu numai ctenii au facut festival,...dupa un dril de aproximativ 30 de minute,
(findca firul de pe tambur era unul destinat pescuitului la stationar 0,20 si un carlig destul de mic nr.8,instalatie cu plutitor) ,trei persoane in afara pescarului,ne-am chinuit sa introducem intr-un minciog mai mare,ditamai somnul.
In poza nr 1, este pescarul care l-a capturat dar fiind foarte greu de ridicat si nu se vedea in intregime lungimea animalului,am rugat un alt coleg pescar sa dea o mana de ajutor,(vezi poza nr.2).
Imaginea facuta la momentul capturarii,adica noaptea,o voi primi prin e-mail si o voi posta atuncia.
Greutatea somnului 17,6 kg.


FELICITARI !

7 comentarii:

Unknown spunea...

Bravo norocosului colega !
Se pare ca aveti acolo, niscai experti in piscicultura - dupa trofeele pe care le arati aici. Pe bune, pe la noi, nici vorba de asa ceva pe balti private. Am urmarit capturile prezentate pe anul asta si zau, se pare ca baltile voastre sunt pline cu peste mare, ceea ce denota, o mana de gospodar. Nu stiu ce taxe luati, dar merita !

Alfi spunea...

Salut y,y si iti multumesc pentru aprecieri.
Este adevarat ca ne dedicam foarte mult timp,ingrijindu-ne ca baltile noastre sa aiba pesti multi ,mari si sanatosi,bineinteles ca am investit si bani...destui,dar sa sti ca una fara alta nu functioneaza !
Am mai auzit multe discutii,de la niste neavizati,care spuneau cam asa,,, a avut si omul asta niste banuti si uite si-a facut o groapa,a adus niste pestisori si dupa 2-3 ani,ia crescut si uite ce a realizat,,,
Ma intreb inca si acuma,cat de prost trebuie sa fie cineva,ca sa creada ca e asa de simplu de crescut pestii???
In concluzie la noi e valabila zicala,,Omul sfinteste locul,,

Anonim spunea...

Scuze, nu merge sa semnez ca YY, cred ca anonim doar.
Lasa gura lumii, ca stim noi cine-o astupa, sa faca si aia o groapa cu pesti daca-s asa destepti. Faptele (pozele de aici- dovada), vorbesc. Daca ar fi pe zona noastra astfel de balti cu taxa, cu astfel de pesti, marime si varietate de specii, ar fi imbulzeala in weekend ! Asta e - nu-i mana de gospodar. Daca ai vedea ce mandrete de balta e langa oras, a consiliului mi-se pare, si e plina de aruncaturi, neingrijita, a cam disparut si pestele din ea...si odata era iaz Domnesc !
Lasa, voi faceti-va treaba bine si va doresc numai succese !

Anonim spunea...

Asa este y,y .Iti multumesc pentru aprecieri.
A si referitor la semnatura,este adevarat ca nu merge semnat decat cu anonim,oare de ce?
Tu nu ai probleme aceasta in blogul tau?

yy spunea...

Nici macar la mine pe blog nu pot comenta cu cont google, nici daca sunt deja autentificat. Banuiesc vreo dereglare la contul meu, nu stiu, o sa verific, pana atunci incerc sa semnez cu open ID + nume.

Angelo spunea...

Here's my comment!

Alfi spunea...

Ce vrei sa spui in comentariul tau?