Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 15 iulie 2011

O noapte si o zi !



Pregatiti si ,,ultra pregatiti,, pentru o partida de pescuit peste noapte,,,inarmati,, pana in dinti,cu momeli si nade ,care mai de care ,mai bine mirositoare,mai mari sau mai aratoase.
Pregatim,nadim,aruncam si intr-un...
final,pe la orele 22:00 ,ne asezam sa pescuim.
Noaptea a fost vremea foarte frumoasa,cu luna plina,insa cu toate acestea,pana pe la orele 04:00,nu am avut asa o activitate intensa,dar dupa aceasta ora,deabea ne-am descurcat cu toate lansetele.
Am capturat multi crapi,peste 50 de kg,toti frumosi si foarte sanatosi si pe la orele 08:30-09:00 am capturat si un cteno(amur) de 9 kg,la pellete de 12 mm (de la haldorado),cu aroma de miere si palinca.
Somnul din pacate nu s-a lasat pacalit,desi am avut doua zvacniri puternice,care au cutremurat rod pod-ul si swinger-ul care a batut in lanseta,cu toate acestea nu am reusit sa-l intep!
Dimineata la fel,la o instalatie cu fir textil de la SUFIX,cu rezistenta de 40 kg,inainte sa apuc sa intep...mi-a taiat cumva firul.
...somnul deci l-am lasat pe data viitoare!


End!

5 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc de mail.....
super pescuitul la otvesti ;)

Anonim spunea...

odata ce firul este intins imposibil sa nu ai captura..adevarate capturi .:)

Tokanpuakajoran® Cikgu Budr spunea...

Happy Sunday....nice posting...

Alfi spunea...

Thank's for your coment,Tokan.

Kristi spunea...

Nice!!!!!!!!!!