Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 8 martie 2012

O zi frumoasa de primavara si povestea capturilor !


Dimineata am iesit cu inima stransa,la primii pescari anuntati,desi vorbisem cu ei seara la telefon,asigurandu-i ca balta 1 este OK si nu mai e gheata,nu am luat in calcul ca noaptea...
care urma,ar putea sa schimbe aranjamentele.
Primul lucru cand m-am trezit,mi-am ,,aruncat privirea,, prin fereastra,curioasa fiind cum se prezinta suprafata lacului...,,Wow,, am rasuflat usurata cand am observat ca desi se formase o pojghita de gheata,totusi nu acoperea  mai mult de 20% din toata suprafata baltii.
In urmatoarele 5 minute au sosit si primi pescari,...privind si ei nedumeriti spre lac,au decis totusi sa-si incerce norocul si alegerea s-a dovedit a fi una buna,deoarece incepand cu orele 13.00 ,crapii au inceput sa manance iar capturile nu s-au lasat ateptate.
 Imaginile de fata le-am surprins cu telefonul meu mobil,aflandu-ma in acel moment pe malul lacului,dar pentru celelalte imagini ,am primit promisiunea de la pescar ca le voi primi pe e-mail.
Toti pestii au fost eliberati.

Niciun comentariu: