Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 1 ianuarie 2014

Pescuit de iarna.

Temperatura atmosferica inregistrata in ultimele zile, este anormala pentru aceasta perioada, dar excelenta pentru o partida de pescuit.
Chiar daca in urma cu doua saptamani, aveam gheata pe balti, ei bine cu ajutorul pompelor de mare capacitate,
cu care am pompat zilnic apa proaspata, dar bineanteles cu ceva ajutor si din partea vremii, am reusit sa topim/scufundam stratul de gheata, iar in ultima saptamana s-a pescuit la crap si spre surprinderea mea, au fost capturati crapi frumosi, la viermisori.
In cursul zilei de astazi, am primit mai multe solicitari, din partea pescarilor pasionati, care doresc sa-si petreaca zilele libere primite pentru sarbatori, pe malul baltii, asa ca am decis ca incepand de maine 02.01.2014 sa intram in program normal de functionare pentru aceasta perioada.
Programul este urmatorul:
Marti - Duminica  intre orele 08:00 - 17:00
Luni este inchis.
ATENTIE!!!
In fiecare Luni!

Va asteptam la pescuit!

Un comentariu:

Alfi spunea...

Rugamintea mea,este sa va informati totusi la telefon, inainte sa va decideti sa veniti la pescuit, Ianuarie este totusi luna de iarna, iar starea vremii se poate inrautatii peste noapte!
Multumesc pentru intelegere.