Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 24 februarie 2012

Copca de aerisire,cand e gheata foarte groasa...

 Videoclip
Având în vedere temperaturile negative,din ultimele 3 săptămâni ,am decis ca trebuie neapărat sa fac cateva copci de aerisire a lacurilor,pentru a nu pune in pericol de sufocare,...
 populația piscicola din bălti.De regula aceasta operatiune,o executam cu drujba , insa ,,partenerul si tovarășul meu de suferință,,  in urma cu aprox.3 luni s-a accidentat si a suferit o operatie la mana stângă iar acum este in recuperare...asa ca ,nu ne lasam si DAM CU CE AVEM !

2 comentarii:

pescarobi spunea...

Doamne Alfi dar multa zapada ati avut la pescarie,si gheata asa de groasa...dar cateaua e bestiala...cred ca o iubesti enorm...!
Te invidiez...pentru modul in care traiesti,iar unde tu locuiesti...pentru mine parca este Raiul pe pamant...
Dar de pesti ce ne poti povesti?
Acuma cum este,tot asa sau dai drumu la pescu?

Alfi spunea...

Pe toti ii iubesc...ca de'aia ii am,ca ii iubesc ! Fac si treaba cu ei,ca doar sunt pentru paza,dar in primul rand iubirea trebuie sa fie reciproca si atunci daca eu ii iubesc si ei simt asta,bineinteles ca ma pazesc cu strasnicie...te-am cam ametit,...hai ca m-a luat valu' .
Pai despre pesti...ce sa iti spun,...pe balti este gheata inca,asa ca daca vrei sa-ti mai ,,clatesti ochii,, cu cate ceva frumos,uite mai baga-ti nasucul putin aici :
Videoclip capturi 2011