Cuvant inainte...

*** Conceptul de blog Balta Otvesti,s-a nascut din necesitatea de a face accesibile,o serie de informatii importante,specializate pentru pescuitul recreativ,sportiv.

*** Utilitatea si eficienta,sunt principiile care au pus bazele acestui nume.

*** Imaginile si videoclipurile de fata,sunt menite sa confere incredere,orcarui pasionat de pescuit,care se decide sa pescuiasca la Balta Otvesti.

*** Va urez tuturor zile placute petrecute in natura,pe rauri si pe lacuri sau pe malul marii !!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 26 martie 2012

Capturi de Crap Extra de luni 26 martie 2012


Iulian,este un pescar norocos,nu imi amintesc sa fi plecat vreodata de la baltile noastre fara
sa aiba macar o captura,deci: 
1. Astazi ,luni,zi in care in mod normal este inchis,el m-a ,,prins,, acasa si s-a infintat pe balta 2,la pescuit.
2. Desi toata ziua a batut vantul foarte puternic iar valurile apei pe balta erau destul de mari,el in aproximativ 4 ore cat a durat partida de pescuit,a avut in total 8 capturi.
Cateva am fotografiat si eu.




Felicitari Iulian!

2 comentarii:

Milos Achim -Denta spunea...

Pescuiesc de peste 30 de ani si pasii m-au purtat in mai toate locurile de pescuit din Banat.In ultimul timp locurile preferate au fost toate in jurul localitatii Sacosul Turcesc(Berini, fostul Pescotim,Icloda). In urma cu aproximativ 3 ani am descoperit balta Otvesti si de atunci , cand vreau sa ma simt bine merg la pescaria Otvesti.Asta pentru ca am intalnit aici o familie (FERENCZI),proprietara baltii care nu doreste nimic altceva pentru cei care pescuiesc in balta lor decat sa se simta bine si sa prinda peste.Pentru ca in toata aceasta perioada nu am gasit balta fara peste lucrurile astea se intampla si de aceea , din suflet, pescarilor adevarati le recoman Otvestiul. Multumesc familie Ferenczi pentru omenie si tuturor pescarilor care le trec pragul le doresc fir intins si traditionala urare:"sa le-o traga la fund"

Alfi spunea...

Va multumesc pentru comentariu domnule Achim si mai ales ma bucur foarte mult ca v-ati simtit bine la balta noastra.
Va asteptam cu drag si alta data si va promitem ca nu veti fi dezamagit si veti gasi de fiecare data balta bine populata,astfel incat satisfactia pe care o ofera acest hobby(pescuitul) sa fie maxima!
Pana data viitoare,va dorim toate cele bune si multa sanatate!